CV installatie in Amsterdam

Gaat u een nieuwe CV ketel aanschaffen? Wilt u centrale verwarming aanleggen? Laat u in de regio Amsterdam dan deskundig adviseren door Vosse, uw specialist op het gebied van centrale verwarming. Aan de hand van uw specifieke situatie vertellen we u graag welke soort ketel geschikt voor u is. We monteren ketels van de merken Atag, Itho-Daalderop, Nefit, Vaillant en Remeha. Deze toestellen zijn van hoge kwaliteit; hiermee kunt u weer jarenlang vooruit. Uiteraard zorgen we voor snelle levering en montage van het toestel, en verzorgen we alle bijbehorende werkzaamheden van begin tot eind. U heeft hier geen omkijken naar en kunt in een mum van tijd genieten van uw nieuwe verwarming!

Inbegrepen bij installatie

Als we zeggen dat we alle werkzaamheden verzorgen die komen kijken bij CV installatie, dan bedoelen we dat ook. Kiest u voor onze service? Dan zit hierbij inbegrepen:

    • demontage/afvoeren oude ketel
    • aansluiten rookgasafvoer op bestaande dak- of gevelafvoer
    • lektest bestaande gasleiding
    • leveren en monteren HR, CV en combiketel, expansievat 18 liter, gaskraan, veiligheidsventiel, inlaatcombinatie, vul-/aftapkraan, wasmachinekraan

Wilt u een CV ketel plaatsen en onze hulp inschakelen voor CV installatie? Profiteer dan van onze snelle service. Neem contact met uw CV installateur op voor meer informatie, of om meteen een afspraak te maken. CV aanleggen? Wij staan in Amsterdam en omstreken voor u klaar!