CV installatie Amsterdam

Heeft u een nieuwe CV installatie nodig voor uw woning of bedrijfspand? Installatiebedrijf Vosse B.V. in in Amsterdam en omstreken uw vakkundige totaalinstallateur. Inmiddels bestaat ons bedrijf ruim 80 jaar. Door de jaren heen hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan in de verwarmingstechniek. Als allround CV monteur kunnen wij u helpen bij het aanleggen van vloerverwarming tot het verhelpen van een CV lekkage. Onze kennis en kunde zetten wij graag voor u in.

Installeren CV Amsterdam maatwerk

Voor een complete installatie van de centrale verwarming maken wij altijd eerst een afspraak met u op locatie. Aan de hand van uw specifieke situatie vertellen we u graag welke soort ketel geschikt voor u is. We monteren CV ketels van alle gangbare merken. Van Atag tot Itho-Daalderop en van Nefit tot AGPO. Uiteraard zorgen we voor snelle levering en montage van het toestel, en verzorgen we alle bijbehorende werkzaamheden van begin tot eind. U heeft hier geen omkijken naar en kunt in een mum van tijd genieten van uw nieuwe verwarming! Ook voor CV onderhoud of een CV storing kunt u terecht bij onze CV monteurs.

CV ketel installatie Amsterdam CW Waarde

Vaak hebben mensen een voorkeur qua merk CV ketel. Wat minstens zo belangrijk is, is de CW waarde van de CV ketel. De CW waarde geeft aan hoeveel liter water de CV ketel per minuut kan verwarmen. Afhankelijk van het comfortniveau dat u wenst, het aantal personen in uw huishouden en wellicht het aantal badkamers kunnen wij u adviseren welke CW waarde bij uw situatie past. Hoe hoger de CW waarde hoe meer warm water er per minuut geleverd kan worden. In het overzicht hieronder ziet u het verschil in CW waarde.

CV installatie met CW-waarde

CV installatie Amsterdam werkzaamheden

Als we zeggen dat we alle werkzaamheden verzorgen die komen kijken bij CV installatie, dan bedoelen we dat ook. Kiest u voor onze service? Dan zit hierbij inbegrepen:

  • Demontage/afvoeren oude CV ketel
  • Aansluiten rookgasafvoer op bestaande dak- of gevelafvoer
  • Lektest bestaande gasleiding
  • Aanleg van vloerverwarming
  • Leveren en monteren HR, CV en combiketel, expansievat 18 liter, gaskraan, veiligheidsventiel, inlaatcombinatie, vul-/aftapkraan

Installatie CV Amsterdam investering

Een nieuwe CV installatie in Amsterdam moet u niet zien als een uitgave maar als een investering. Niet alleen zal het wooncomfort aanzienlijk verbeterd worden, het voegt ook waarde aan uw woning toe. Voor een eventuele verkoop is een een nieuwe CV installatie een pre. Het kan ook nog eens uw woning van een beter energielabel voorzien. En ook niet onbelangrijk, u zult aanzienlijk minder gaan betalen qua stookkosten.

CV installeren Amsterdam contact

Wilt u een nieuwe CV installatie plaatsen, of wellicht alleen de CV ketel vervangen in Amsterdam? Schakel dan de vakmannen van Installatiebedrijf Vosse B.V. in. Wij nemen u graag de CV installatie uit handen. U kunt ons bereiken op 023 - 205 35 31 voor een afspraak. U kunt ook ons contactformulier op de website invullen. Een van onze medewerkers zal dan contact met u opnemen.