CV storing Amsterdam

Een kwalitatieve CV ketel heeft een lange levensduur, helemaal met regelmatig CV onderhoud. Toch kan het altijd onverwachts gebeuren dat er een CV storing optreedt, waardoor de ketel niet goed meer werkt of zelfs helemaal uitvalt. Dat is lastig, want zeker in de koudere maanden van het jaar wilt u op uw verwarming kunnen rekenen. Maar ook in de zomermaanden wilt u gewoon een warme douche kunnen nemen.

CV storing Amsterdam voorkomen

U kunt zelf actie ondernemen om de kans op een CV storing zo klein mogelijk te maken. Door uw CV ketel regelmatig van professioneel onderhoud te voorzien doet u dit al. De levensduur van uw CV ketel wordt hiermee verlengd. En de CV installatie zal bij een onderhoudsbeurt opnieuw afgesteld worden zodat u met de huidige installatie geen onnodig hoge stookkosten maakt. Wilt u geen omkijken hebben naar het onderhoud van uw CV ketel? Overweeg dan om een onderhoudscontract af te sluiten. Profiteer ook van de voordelen die Installatiebedrijf Vosse B.V. biedt en bel ons nu op 023 - 205 35 31.

Storing CV zelf verhelpen

Een CV storing is altijd vervelend en komt dan ook nooit gelegen. Gelukkig zijn er zaken die u zelf kunt doen om zo de CV storing hopelijk te verhelpen. CV storing zelf oplossen door deze checklist.

  • Is er stroomtoevoer naar de CV ketel en staat deze aan?
  • Heeft u de CV ketel al gereset?
  • Is er gastoevoer naar de CV ketel?
  • Staat de druk tussen de 1,5 en 2,0 bar?
  • Staan alle warm waterkranen dicht?
  • Is de CV installatie ontlucht?
  • Staat de thermostaat hoog genoeg ingesteld?

CV storing Amsterdam verhelpen

Het is belangrijk dat u weet wie u kunt raadplegen, wanneer u plotseling thuis komt in een koude woning of wanneer er alleen nog koud water uit de kraan komt. Soms kunt u dus de problemen zelf verhelpen door het toestel te resetten. In andere gevallen is dat onvoldoende. Een CV monteur zal dan naar de ketel moeten kijken om de storing op te lossen. In Amsterdam en omstreken is Installatiebedrijf Vosse B.V. altijd snel ter plaatse. We werken met alle merken CV ketels. Van de bekendere merken zoals Nefit, Remeha en Intergas tot wat onbekendere merken als AGPO, AWB en Itho Daalderop.

CV storing Amsterdam contact

Wij begrijpen dat u niet lang in de kou wilt zitten. We zorgen er dan ook voor dat we altijd vlug bij u langskomen wanneer u een CV storing bij ons meldt. Bij spoed laten we niet lang op ons wachten, hoe vroeg of laat u ons ook belt. Onze vakmannen zijn stuk voor stuk ervaren op het gebied van CV storing en zeer goed getraind. Zij herkennen mankementen aan uw ketel in een oogopslag en zorgen voor snel en professioneel herstel.

CV ketel uitgevallen? Bel dan nu met Installatiebedrijf Vosse B.V. Wij zijn te bereiken op 023 - 205 35 31 voor een afspraak. Heeft u een ander probleem aan uw CV installatie en betreft het geen spoed, dan kunt u ook ons contactformulier invullen. In de regio Amsterdam staan wij voor u klaar!