CV storing in Amsterdam?

Een kwalitatieve CV ketel heeft een lange levensduur, helemaal als de ketel regelmatig wordt onderhouden. Toch kan het altijd onverwachte gebeuren dat er een CV storing optreedt, waardoor de ketel niet goed meer werkt of zelfs helemaal uitvalt. Dat is lastig, want zeker in de koudere maanden van het jaar wilt u op uw verwarming kunnen rekenen.

Het is belangrijk dat u weet wie u kunt raadplegen, wanneer u plotseling thuis komt in een koude woning of wanneer er alleen nog koud water uit de kraan komt. Soms kunt de problemen eenvoudig zelf verhelpen door het toestel te resetten. In andere gevallen is dat onvoldoende. Een CV specialist zal dan naar de ketel moeten kijken om de storing op te lossen. In Amsterdam en omstreken is Vosse altijd snel ter plaatse. We zijn specialist in de merken Intergas, Nefit en Vaillant. Heeft u een ander type ketel? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. In veel gevallen kunnen we u hierbij ook uitstekend van dienst zijn.

Ketel uitgevallen? Snelle hulp

Wij begrijpen dat u niet lang in de kou wilt zitten. We zorgen er dan ook voor dat we altijd vlug bij u langskomen wanneer u een CV storing bij ons meldt. Onze vakmannen zijn daarom 365 dagen per jaar bereikbaar, op elk moment van de dag! Bij spoed laten we niet lang op ons wachten, hoe vroeg of laat u ons ook belt. Onze vakmannen zijn stuk voor stuk ervaren op het gebied van CV storing en zeer goed getraind. Zij herkennen mankementen aan uw ketel in een oogopslag en zorgen voor snel en professioneel herstel. CV uitgevallen? In de regio Amsterdam staan wij voor u klaar!