CV ketel vervangen in Amsterdam?

Een CV ketel gaat jarenlang mee, in de regel gemiddeld zo’n twaalf tot vijftien jaar. Daarna is het toestel vaak verouderd. Dat resulteert niet alleen in een hogere energierekening, maar kan ook voor veel mankementen en ongemak zorgen. Tijdig uw CV ketel vervangen is daarom van groot belang. In de regio Amsterdam kunt u hiervoor terecht bij Vosse. Onze medewerkers beschikken over jarenlange kennis en kunde op dit gebied. Deze zetten ze graag voor u in!

Uw specialist in CV vervanging

Als u vermoedt dat uw CV ketel vervangen moet worden, kunt u altijd contact met ons opnemen. We komen dan bij u langs om uw ketel te inspecteren. In sommige gevallen kan een uitgebreide onderhoudsbeurt nog uitkomst bieden, in andere situaties raden wij u vervanging aan. Wij zijn specialist op dit gebied. We werken veel met de merken Atag, Itho-Daalderop, Nefit, Vaillant en Remeha. Deze typen toestellen zijn van uitstekende kwaliteit. Daarmee kunt u weer jarenlang vooruit! We zorgen uiteraard niet alleen voor deskundige plaatsing van de nieuwe ketel, maar voeren ook het oude toestel voor u af. We zijn u van A tot Z van dienst!

Meer informatie?

Wilt u uw CV ketel vervangen en bent u op zoek naar meer informatie over de mogelijkheden? Of wilt u een nieuwe CV leiding, radiator, of een nieuw expansievat laten plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door het online formulier in te vullen, of door ons telefonisch te bereiken op het nummer 020 - 794 71 61. In Amsterdam en omstreken kunt u op ons rekenen.