Vloerverwarming aansluiten in Amsterdam

Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming plaatsen in hun woning. Daar zijn dan ook vele redenen voor te geven. Dankzij deze verwarmingsvorm bespaart u ruimte in huis, omdat er geen radiatoren geplaatst hoeven te worden. De kamers worden gelijkmatig verwarmd en u bespaart op uw stookkosten. Daarnaast heeft u nooit meer last van koude voeten! Bent u op zoek naar een echte vloerverwarming specialist in de regio Amsterdam? Dan bent u bij Vosse Moderne Installatietechniek aan het juiste adres. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring, en deze zetten zee graag voor u in!

Onderhoud en reparatie

Naast montage kunt u ook voor reparatie en onderhoud van uw vloerverwarming bij ons terecht. Wilt u de vloerverwarming laten ontluchten of doorspoelen, of de pomp vervangen? Of heeft u problemen; uw vloerverwarming wordt niet warm of u vermoedt lekkage? Voor deze werkzaamheden kunt u altijd een beroep op ons doen.

Heeft uw klus haast? Aarzel dan niet om meteen contact met ons op te nemen. Voor spoedgevallen kunt u ons namelijk dag en nacht bereiken! Daarvoor belt u ons op het telefoonnummer 020 - 794 71 61. We sturen dan zo vlug als we kunnen een medewerker naar u toe. In Amsterdam en omstreken staat uw expert in verwarming voor u klaar!