CV lekkage in Amsterdam?

Het kan lastig zijn om een lekkage aan uw CV ketel op te merken. Vermoedt u dat u met een lekkende CV ketel kampt? Laat hier dan altijd een specialist naar kijken. Hoe eerder dit gebeurt, hoe meer overlast en hoge kosten u kunt voorkomen. Hiervoor kunt u in de regio Amsterdam terecht bij Vosse. Onze ervaren medewerkers zijn u met plezier van dienst.

Uw CV ketel lekt water?

CV lekkage kan voor veel hinder zorgen. Er kan bijvoorbeeld vochtschade optreden. Ook kan de waterstraal, bijvoorbeeld onder de douche, veel zwakker zijn dan normaal. Bovendien zorgt een lekkage aan uw ketel voor een minder effectieve werking, wat in een hogere energierekening resulteert. Snel het lek repareren is dus heel belangrijk! Onze specialisten helpen u hier graag bij. Maar niet alleen wanneer uw CV ketel lekt, kunt u bij ons terecht. Heeft u problemen met een specifieke radiator of CV leiding? Ook hierbij kunnen we u van dienst zijn.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze service op het gebied van CV lekkage? Of wilt u ons meteen inschakelen? Neem gerust contact met ons op. Dat kunt u doen door het online formulier in te vullen. Voor spoedgevallen kunt u ons het best telefonisch bereiken, op het nummer 020 - 794 71 61. We komen vervolgens zo spoedig mogelijk naar u toe in Amsterdam of omstreken. De lekkende CV ketel is dan vlug verholpen!